Laitehankinnat keskitetysti

Laitehankinnat keskitetysti

Koulutusohjelmat ja muut Hamkin yksiköt voivat tilata tarvitsemansa määrät tässä esiteltyjä laitteita omaan käyttöönsä omalla kustannuksellaan. Ensimmäinen hankinta tehdään yhteishankintana, jota koordinoi Perttu Laaksonen Hamkin tietojenkäsittelyn ko:ssa ja eLearning Centressä (perttu.laaksonen@hamk.fi). Hankintamäärästä riippuen lopulliset hinnat saattavat tarjouskilpailun jälkeen aleta edellä ilmoitetuista.

Korvakuulokemikrofoneja tilattaessa tulee huomioida henkilökunnan tarpeiden lisäksi myös se, että laitteita on tarpeeksi myös opiskelijakäyttöön luokkatiloissa ja opiskelijoiden itseopiskelutiloissa. Suositeltavaa on, että opiskelijoille varataan mahdollisuus joko ostaa tai lainata panttia vastaan kuulokkeet käyttöönsä, koska niitä tullaan tarvitsemaan yhä enemmän kaikessa verkko-opiskelussa.

HAMK eLearning Centressä on mahdollisuus testata mikrofonikokoonpanoja ja laitteistoja (henkilökohtainen, pieni neuvottelupöytä ja keskikokoinen neuvottelupöytä). eLearning Centren väki opastaa mielellään laitteiden käytössä.

Laitteistokokoonpanot ja niiden toimivuus on testattu Digital Learning Lab DLL tutkimusprojektin toimintana opetusteknologian osaprojektissa (WP3). Testausraportit ovat nähtävillä Jorma Saarisen työhuoneessa eLearning Centressä (jorma.saarinen@hamk.fi).

Sivun alkuun

eOsaajan taidot sivuille

 

ESR   Tampereen yliopistoHAMK

Oppimisaihio on toteutettu eOsaajan taidot —projektille.
Tekijät: sisältö Jorma Saarinen FT, tekninen toteutus Mirlinda Kosova-Alija, HAMK eLearning Centre.