Internet-puhelu Skype-sovelluksella

Skype

Ystävien valitseminen

VideoYstävien valitseminen -videoleike Windows Media Player, tiedoston voi tallentaa koneelle. Tämä versio latautuu progressiivisesti, eli toisto alkaa suurinpiirtein samaan aikaan kuin tiedoston lataus. Kesto 2:11min.

VideoYstävien valitseminen -videoleike Windows Media Player, tiedoston versio on True Streaming -versio, joka ei tallennu koneelle, mutta sen toistoa voi kontrolloida (voit hypätä heti vaikkapa videon keskivaiheille). Kesto 2:11min.

Skype-sovelluksella voi soittaa kenelle tahansa online-tilassa olevalle käyttäjälle. Käytännössä kannattaa kuitenkin valita ystäväjoukko, joiden kanssa pidetään puheyhteyksiä ja lähetetään lyhytviestejä. Asetukset-valikossa voit myös rajoittaa tai sallia muiden kuin ystäviksi määriteltyjen käyttäjien puhelut ja viestit.

etsi käyttäjiä

Valitse maailmanlaajuisesta käyttäjäverkosta ystäviksi ne henkilöt, joiden kanssa aiot käydä puheneuvotteluja, muodostaa konferensseja tai lähettää lyhytviestejä. Voit valita ystäviä usealla eri tavalla, mm.:

  • Jos tiedät käyttäjätunnuksen, voit lisätä sen omiin ystäviisi vihreästä + ikonista (Lisää ystävä).

  • Voit etsiä nimen perusteella Skypen käyttäjiä ja kutsua löytyneistä ystävät. Ystäviksi kutsutut saavat asiasta ilmoituksen.

  • Hyväksy itsellesi tullut ystäväpyyntö.

valtuutuspyyntö

Pääsivulle

eOsaajan taidot sivuille

 

ESR   Tampereen yliopistoHAMK

Oppimisaihio on toteutettu eOsaajan taidot —projektille.
Tekijät: sisältö ja tekninen toteutus FT Jorma Saarinen ja Essi Ylönen HAMK eLearning Centre 2004.